Az egészség nem cél, hanem életmód!

Információk

Legfontosabb tudnivalók a fő témakörökről (bővítés alatt!)

(kattints a kívánt témára a részletekhez)

Táplálkozási tanácsadás (hormontípus meghatározással is!)

4 fő domináns hormontermelő mirigy van, és mindenki besorolható egy bizonyos típusba. Ez kiemelten fontos, hiszen az ez alapján összeállított étrend lesz számodra a tökéletes, akár fogyáshoz, akár egészséged megőrzéséhez. Van, hogy akár két hormontípust is figyelembe kell venni egy adott embernél. Megkülönböztetjük az agyalapi, a pajzsmirigy, a mellékvese, és egyes hölgyeknél a petefészek hormontípust is.

Aromaterápiás tanácsadás

Lehetőséged van akár terápiás minőségű esszenciális olajok kipróbálására is, vagy egy adott problémádra részletes tanácsokat kapsz, mely olajok lehetnek segítségedre és azokat hogyan javasolt a protokoll szerint használni. Fontos tudni: nem az olaj végzi a munkát (soha nem az olaj!), az csupán támogatja a test természetes öngyógyító képességének beindítását. Ez minden más természetes gyógymódra is igaz, magát a szervezet folyamatait indítja be, tehát tulajdonképpen helyreáll a „rend” a testben, úgy működik, ahogy alapból kellene működnie.

Fasciális jóga / gerinc tréning

Éppúgy, ahogy az izmainkat, úgy a kötőszövetünket is szükséges lenne
egy életen át karban tartani. Erről szól a fasciális jóga, ami egy teljesen új utat nyit a fizikai jóllét megőrzésére. A jóga egészségessé tesz, erősíti az immunrendszeredet és megtanít egységbe kerülni saját magaddal! A fascia szemlélettel gyakorolt jóga órán a testben húzódó fascia láncolatokkal dolgozunk, tudatosan nyújtva és aktiválva őket. Cél, hogy a mozdulat harmonikus legyen és növeljük a mozgástartományt. (A fascia szemléletet már sok haladó szemléletű, mozgásterápiával foglalkozó szakember, edző beépítette a kezeléseibe, óráiba.)

Mennyibe kerülnek a tanácsadások?

Hogyan tudok fizetni?

A tanácsadás díját számla ellenében, bankszámlára utalással van lehetőség kiegyenlíteni! (Kivételes esetben személyes találkozásnál készpénzben, szintén számla ellenében.)